Ons portfolio

Op zoek naar inspiratie voor het bouwen van uw huis? Bekijk ons portfolio en raak geïnspireerd. Of u nu op zoek bent naar een moderne villa met strakke lijnen of een boerderijwoning met charmante details, wij hebben de expertise om uw droomhuis werkelijkheid te maken.

Heeft u een specifieke vraag over een van onze bouwprojecten of wilt u meer informatie over hoe wij te werk gaan? Neem gerust contact met ons op. We helpen u graag bij het realiseren van uw droomhuis!

Van idee tot realisatie: vind inspiratie voor het bouwen van uw huis

Bent u op zoek naar voorbeelden van villa bouwen en inspiratie voor het bouwen van uw eigen huis? Ontdek dan onze uitgebreide portfolio met unieke villa’s, schuurwoningen, bungalows en andere woningen. Laat u inspireren door de verschillende stijlen en ontwerpen die mogelijk zijn.

Houtskeletbouw is een innovatieve bouwmethode waarbij de volledige constructie van een woning uit hout wordt opgebouwd. Bij deze methode bestaat de dragende structuur van het gebouw uit een raamwerk van houten stijlen, balken en liggers, waaraan isolatie en andere materialen worden toegevoegd voor de buitenmuren, vloeren en het dak. Deze methode biedt diverse voordelen, waaronder duurzaamheid, snelle bouwtijd en esthetische flexibiliteit. Onze portfolio staat vol met diverse voorbeelden van villa’s die we hebben gebouwd. 

Wilt u meer weten over hoe wij uw droomvilla kunnen realiseren? Neem dan contact met ons op voor meer informatie. Ons ervaren team staat klaar om u te helpen bij het bouwen van uw ideale woning. Groenhart Skeletbouw, uw partner voor villa bouwen voorbeelden en inspiratie voor het bouwen van uw droomhuis.