Houtskeletbouw woning bouwen

Dan is het zover! U laat een houtskeletbouw woning bouwen!

Op maat zonder enige beperking met een open bouwproces, zo bouwen wij. Houtskeletbouw is niet alleen flexibel als het gaat om ontwerp, ook het bouwproces is met houtskeletbouw erg flexibel. Een echt kenmerk van houtskeletbouw is de snelle bouwtijd. Alle onderdelen van het casco van de woning worden al gefabriceerd in de fabriek.

Op de bouwplaats hoeven de onderdelen dan alleen nog in elkaar gezet te worden. Binnen zeer korte tijd is uw woning dus wind- en waterdicht. Dit is ook een groot voordeel als u zelf u woning wilt afbouwen. U kunt dan altijd droog werken.

Wat-kost-houtskeletbouw.jpg
Video afspelen

Video’s kunnen alleen worden bekeken als cookies zijn geaccepteerd.

Van casco tot turn-key

Al in het begin stadium van het proces bespreken we de verschillende mogelijkheden. Afhankelijk van uw wensen en budget kunnen wij diverse opties bieden. U kunt er voor kiezen dat wij u compleet ontzorgen en de woning turn-key opleveren. In dat geval nemen wij ook de afwerking voor onze rekening. In de afwerking van de woning kunt u uw eigen stijl helemaal terug laten komen. U kunt kiezen voor een strakke afwerking door de muren glad te maken, of een meer landelijke of industriële uitstraling door houten details zichtbaar te laten. Een stenen buitenmuur is ook mogelijk met houtskeletbouw.

Wilt u liever zelf de afwerking doen? Geen probleem. Wij kunnen voor u ook een casco woning opleveren, waarbij u zelf de afwerking doet.

Nieuwsgierig hoe het opbouwen van een houtskeletbouw woning eruit ziet? Bekijk dan onze video!

“Deze houtskeletbouw woning hebben wij in 4 maanden gebouwd!”

WhatsApp Image 2023 04 11 at 13.54.21

Uw eigen architect?

Beschikt u al over een architect omdat u hier goede ervaringen mee hebt? Of heeft u al tekeningen laten maken? Dan kunnen wij naadloos samenwerken met uw architect. 

Heeft u nog geen keuze kunnen maken voor een architect? Dan helpen wij u graag! Onze ervaren bouwkundig tekenaars adviseren u graag in het realiseren van uw droomhuis. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Behoefte aan inspiratie? Bekijk dan ons portfolio voor eerdere succesvolle projecten.