Houtskeletbouw prijzen

houtskeletbouw prijzen

Groenhart Houtskeletbouw onderscheidt zich door te opereren in het hogere segment van de markt, waar kwaliteit en vakmanschap voorop staan. Met een focus op duurzaamheid en innovatie, bieden wij maatwerkoplossingen voor klanten die streven naar luxe en comfort in hun woningen.

Onze projecten hebben doorgaan een startprijs van €400.000,-. Ons streven is om onze klanten te verrassen met hoogwaardige houtskeletbouwconstructies die hun verwachtingen overtreffen.

Wilt u inspiratie opdoen? Ons portfolio geeft een goed beeld van alle mogelijkheden.

Houtskeletbouw prijzen uitgelegd

Houtskeletbouw prijzen zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals grootte, ontwerp en materialen. Ondanks de uitdaging van het bepalen van algemene prijzen, hebben we enkele richtprijzen kunnen vaststellen per vierkante meter (inclusief btw) door het analyseren van eerder opgeleverde woningen op basis van grootte en hoogte. 

De bruto vloeroppervlakte, gemeten langs de buitenomtrek van de woning (waarbij de wanden worden meegerekend), is een belangrijke variabele die alle verdiepingen omvat. Het betreft hier woningen waarbij enkel schilderwerk, keuken en vloerbedekking nog dienen te worden aangebracht. 

Als specialist in houtskeletbouw bieden we transparante prijsstructuren, waarbij we ook opties zoals casco houtskeletbouw aanbieden. 

6441 Gele Lis 2 Rijswijk
Houtskeletbouw-prijzen

Houtskeletbouw prijzen op basis van oppervlakte

Hieronder volgen enkele indicatieve prijzen:

  • Voor een bungalow met één bouwlaag en een oppervlakte tussen 250 m² en 300 m², bedraagt de geschatte prijs ongeveer €2.200,- per vierkante meter.
  • Voor een woning met twee bouwlagen en een oppervlakte tussen 230 m² en 250 m², ligt de prijs rond €2.400,- per vierkante meter. Als we de gemiddelde oppervlakte verhogen naar 275 m² en de prijs omrekenen, komt dit neer op €2.125,- per vierkante meter.
  • Voor een woning met drie bouwlagen en een oppervlakte tussen 250 m² en 300 m², wordt een prijs van €2.000,- per vierkante meter gehanteerd.

"We hebben heel bewust gekozen voor houtskeletbouw vanwege duurzaamheid en comfortabel wooncomfort."

Alles onder één dak

Houtskeletbouw-gevel-1__FillWzQyNSwyODVd
Deskundig en praktisch

Groenhart Houtskeletbouw staat garant voor een duidelijk en praktisch proces. Wij doen wat we beloven en zorgen voor een realistisch plaatje.

Nieuwveen_A-11__ScaleWidthWzgwMF0
Inspiratie nodig? 

Bekijk ons uitgebreide portfolio voor inspiratie van houtskeletbouw woningen. Van casco tot afbouw en van schuurwoningen tot villa’s. 

Houtskeletbouw-spant-2__FillWzQyNSwyODVd
Casco bouwen 

Ruwbouwstructuur, zonder afwerking, voor flexibiliteit en aanpassingsvermogen aan individuele behoeften.