aannemer houtskeletbouw
Benno, Roy, Coen, Sem, Kim, Alexander, Remco, Nidami en David

Over ons

Groenhart Houtskeletbouw is een bouwer van woningen in het hogere segment. Onze specialisatie ligt hier omdat we ons graag bezig houden met het verwezenlijken van duurzame droomhuizen. Deze woningen zijn precies op maat ontworpen en gebouwd naar uw behoeften, met vaak interessante innovaties om bijvoorbeeld extreem laag energieverbruik mogelijk te maken.

Onze opdrachtgevers begrijpen dat een hoogwaardige woning een investering is in het eigen vermogen, maar ook in een schoner milieu en een gezonder leefklimaat. We zien het dan ook als onze taak om innovaties in verantwoordelijke technieken en materialen constant in de gaten te houden en altijd te bouwen op de beste manier die mogelijk is.

We kunnen de touwtjes volledig in handen nemen als u dat wilt en u vanaf het programma van eisen meenemen in de vele keuzemogelijkheden die er zijn bij het bouwen van een nieuwe woning. U kunt ook besluiten om zelf aan de slag te gaan met een eigen ontwerp en ons bijvoorbeeld alleen een casco te laten bouwen (of iets er tussenin). De keuze is altijd aan u.

Het product van Groenhart Houtskeletbouw is vrij exclusief, maar als bedrijf zijn we open en toegankelijk. We beantwoorden graag vragen en adviseren waar gewenst.

Wilt u ook uw droomhuis realiseren? Dan helpen wij u graag. Plan nu een vrijblijvend adviesgesprek in om uw wensen te bespreken.