Uw huis bouwen met Groenhart

Aagje5

Wilt u uw droomhuis bouwen? Groenhart Houtskeletbouw is uw ideale partner om uw visie tot leven te brengen. We zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van unieke, energiezuinige en duurzame woningen, zodat u jarenlang zorgeloos kunt genieten. Samen creëren we een luxe woning die volledig aan uw wensen voldoet. 

Bezoek onze website en bekijk ons portfolio voor inspiratie uit onze unieke projecten. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor de bouw van uw eigen luxe woning?

Luxe woning bouwen van schets tot sleutel

Wilt u uw eigen woning laten bouwen? Bij Groenhart vindt u alles onder één dak, van het eerste ontwerp tot het moment dat u de sleutel in handen heeft. Wij nemen al uw zorgen uit handen. 

Of u nu nog in de oriënterende fase bent of al precies weet wat uw woonwensen zijn, wij denken vanaf het eerste tot het laatste moment met u mee. Zo realiseren wij exclusieve woningen die garant staan voor ultiem woongenot en duurzaamheid

Een huis bouwen dat aan al uw wensen voldoet met Groenhart

Waar comfort en kwaliteit samenkomen voor uw ideale thuis.

Luxe woning laten bouwen met een hart van hout

Bij Groenhart hebben we al een scala aan projecten voltooid, variërend van exclusieve bungalows, moderne boerderijwoningen tot luxe villa’s. Wat al deze projecten met elkaar verbindt, is het houten skelet dat de kern van de woning vormt. Onze unieke woningen worden gerealiseerd met behulp van houtskeletbouw, een moderne bouwmethode waarbij we de volledige constructie van uw luxe woning bouwen met hout. 

Door te kiezen voor houtskeletbouw combineert u moeiteloos de natuurlijke uitstraling van houten stijlen, balken en liggers met strakke elementen zoals taatsdeuren voor een unieke uitstraling van uw luxe woning.

Voordelen van een houtskeletbouw huis bouwen

Houtskeletbouw staat bekend om zijn lichte gewicht, flexibiliteit en snelle bouwtijd in vergelijking met andere methoden. Daarnaast wordt het beschouwd als een milieuvriendelijke optie vanwege het gebruik van hout, een hernieuwbare bron. De voordelen op een rij:  

  • Energie-efficiënt wonen door effectieve isolatie 
  • Snellere bouwtijd: sneller wonen in uw droomwoning 
  • Flexibel in ontwerp: realiseer uw droomwoning 
  • Bouwen met hernieuwbare en duurzame materialen: draag bij aan CO2-vastlegging in plaats van uitstoot. 
 
Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van houtskeletbouw voor uw droomhuis?.

Alles onder één dak

Van ontwerp tot afbouw

Houtskeletbouw-gevel-1__FillWzQyNSwyODVd
Hoe werkt het?

Groenhart Houtskeletbouw staat garant voor een duidelijk en praktisch proces. Wij doen wat we beloven en zorgen voor een realistisch plaatje.

Nieuwveen_A-11__ScaleWidthWzgwMF0
Volledige ontzorging

We nemen de touwtjes uit handen; van ontwerp tot afbouw. Door meerdere disciplines bij elkaar te brengen garanderen we de hoogste kwaliteit.

Houtskeletbouw-spant-2__FillWzQyNSwyODVd
Deskundig en praktisch

Onderbouwd advies en transparantie is vanzelfsprekend bij Groenhart Houtskeletbouw. We schakelen snel en zorgen voor korte doorlooptijden

“Het is altijd verrassend om te zien welke ideeën er op tafel komen als je aan de slag gaat met een mood board’. Dit is een heel leuk proces om te begeleiden. Je ziet samen met de klant de schets ontstaan”

nieuws

Een overzichtelijk bouwproces

Bij Groenhart Houtskeletbouw hanteren we een duidelijke aanpak en bieden we volledige transparantie over de kosten. We doorlopen in totaal 8 fases, van kennismaking tot oplevering. Tijdens deze fases ontwerpen we uw droomwoning, verzorgen we de werkvoorbereiding en starten we de uitvoeringsfase. De duur van elke fase is afhankelijk van de omvang van het project. 

Tijdens het gehele proces fungeert Groenhart als het centrale aanspreekpunt voor alle betrokken partijen. Zo kunt u volop genieten van een stressvrij bouwproces. Bent u klaar om uw eigen huis te bouwen?

Veel gestelde vragen over uw eigen nieuwbouw huis bouwen met houtskelebouw

De bouwtijd is afhankelijk van uw wensen, maar is sneller te realiseren dan een stenen woning vanwege de prefabricage van onderdelen en de weersonafhankelijke montage. Vaak is de woning binnen 5 werkdagen wind- en waterdicht.

Houtskeletbouw is heel veilig. Hoewel hout een brandbaar materiaal is, passen we een lagenconstructie met gipsvezelplaten en isolatiemateriaal toe dat voor een uitstekende brandvertraging zorgt. Uiteindelijk moet iedere woning aan de dezelfde regels voor brandveiligheid voldoen als iedere andere nieuwe woning.

Een houtskeletbouw woning is eenvoudig te isoleren met flexibel materiaal, zoals: steenwol, glaswol, katoen en meer. Een houtskeletbouw woning heeft opgetrokken wanden uit een houten geraamte van balken. De ruimte tussen deze balken wordt opgevuld met isolatiemateriaal.

Ja, een houtskeletbouw woning kan tegen regen.

Nieuwe woning bouwen met Groenhart

Villabouw in Nederland is onze passie en expertise. Met trots hebben we al vele nieuwe woningen mogen bouwen en prachtige projecten mogen realiseren door het hele land. Onze focus ligt niet alleen op het bouwen van een huis, maar op het creëren van een thuis waar u jarenlang van kunt genieten. Laat ons uw partner zijn in het verwezenlijken van uw eigen droomwoning. 

Bij Groenhart Houtskeletbouw begrijpen we dat het bouwen van uw eigen luxe woning een unieke en persoonlijke ervaring is. Daarom bieden we volledige maatwerkoplossingen, zodat uw woning echt uw eigen stempel draagt. Of u nu een groot huis wilt bouwen, een luxe woning wilt laten bouwen, of een woning wilt laten bouwen met een klassiek en tijdloos ontwerp, wij zorgen ervoor dat uw droomhuis perfect aansluit bij uw levensstijl en behoeften.