Unieke woning met midden- en zijbeuken

Deze houtskeletbouwwoning hebben wij in 2015 gebouwd. Het is een uniek ontwerp waarbij er platte grond is ontstaan met een soort middenbeuk en twee zijbeuken.

Hoe is deze opdrachtgever bij Groenhart terecht gekomen?

Deze opdrachtgevers zijn via Internet bij Groenhart terecht gekomen. Ze hadden nog geen idee voor het ontwerp, maar al wel de keuze gemaakt voor een houtskeletbouwwoning. Het ontwerp hebben we samen gemaakt met de architect.

Bijzondere kenmerken

Deze houtskeletbouwwoning is helemaal met lariks betimmerd, er is verder geen ander materiaal gebruikt. Lariks is een van de hardste Europese naaldhoutsoorten en kenmerkt zich door de gelige kleur. Andere bijzondere kenmerken van deze woning zijn de vlakke dakhelling en de grote ramen. Deze houtskeletbouwwoning is op een mooie plek aan het water in Lent gebouwd.

Waarom hebben deze opdrachtgevers gekozen voor houtskeletbouw?

Ze hebben heel bewust gekozen voor houtskeletbouw vanwege duurzaamheid en comfortabel wooncomfort.

Hoe lang heeft de realisatie van deze woning in beslag genomen?

Deze houtskeletbouwwoning hebben wij in 4 maanden gebouwd. Een fraaie woning waar onze opdrachtgevers inmiddels al jaren met veel plezier wonen!

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van houtskeletbouw voordat u zelf een keuze maakt? Neem dan contact met ons op voor informatie of kijk verder op de website.