Uw luxe villa bouwen met Groenhart

DSF6627

Bent u op zoek naar het juiste bedrijf om uw villa te bouwen? Groenhart Houtskeletbouw is uw partner voor het verwezenlijken van uw droomvilla. 

Of u nu nog aan het oriënteren bent of al precies weet wat uw woonwensen zijn, wij denken vanaf het eerste tot het laatste moment met u mee. Zo bouwen we exclusieve villa’s die garant staan voor ultiem woongenot en tegelijkertijd duurzaam zijn. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw eigen droomvilla?

Villa bouwen van schets tot sleutel

Wilt u uw eigen exclusieve villa laten bouwen? Bij Groenhart vindt u alles onder één dak; van het initiële ontwerp totdat u de sleutel in handen heeft. Wij nemen u alle zorgen uit handen. We zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van op maat gemaakte, levensloopbestendige, energiezuinige en duurzame villa’s waar u jarenlang zorgeloos van kunt genieten.

Gedurende het hele proces fungeert Groenhart als het centrale aanspreekpunt voor alle betrokken partijen. Zo kunt u volop genieten van een stressvrij bouwproces en na de oplevering van uw unieke droomvilla.

Realiseer uw droomvilla met Groenhart Houtskeletbouw

Waar comfort en kwaliteit samenkomen voor uw ideale thuis.

Droomvilla laten bouwen met een hart van hout

Bij Groenhart hebben we al een scala aan projecten voltooid, variërend van luxe bungalows, moderne boerderijwoningen tot exclusieve villa’s. Wat al deze projecten met elkaar verbindt, is het houten skelet dat de kern van de woning vormt. Onze unieke villa’s worden gerealiseerd met behulp van houtskeletbouw, een moderne bouwmethode waarbij de volledige constructie van uw luxe villa bouwen met hout. 

Door te kiezen voor houtskeletbouw combineert u moeiteloos de natuurlijke uitstraling van houten stijlen, balken en liggers met strakke elementen zoals taatsdeuren voor een unieke uitstraling van uw villa. 

Voordelen van een houtskeletbouw villa bouwen

Houtskeletbouw staat bekend om zijn lichte gewicht, flexibiliteit en snelle bouwtijd in vergelijking met andere methoden. Daarnaast wordt het beschouwd als een milieuvriendelijke optie vanwege het gebruik van hout, een hernieuwbare bron. De voordelen op een rij:  

  • Energie-efficiënt wonen door effectieve isolatie 
  • Snellere bouwtijd: sneller wonen in uw droomwoning 
  • Warm in de winter, koel in de zomer
  • Flexibel in ontwerp: realiseer uw droomwoning 
  • Bouwen met hernieuwbare en duurzame materialen: draag bij aan CO2-vastlegging in plaats van uitstoot. 
 
Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van houtskeletbouw voor uw droomvilla?.

Alles onder één dak

Van ontwerp tot afbouw

Houtskeletbouw-gevel-1__FillWzQyNSwyODVd
Hoe werkt het?

Groenhart Houtskeletbouw staat garant voor een duidelijk en praktisch proces. Wij doen wat we beloven en zorgen voor een realistisch plaatje.

Nieuwveen_A-11__ScaleWidthWzgwMF0
Volledige ontzorging

We nemen de touwtjes uit handen; van ontwerp tot afbouw. Door meerdere disciplines bij elkaar te brengen garanderen we de hoogste kwaliteit.

Houtskeletbouw-spant-2__FillWzQyNSwyODVd
Deskundig en praktisch

Onderbouwd advies en transparantie is vanzelfsprekend bij Groenhart Houtskeletbouw. We schakelen snel en zorgen voor korte doorlooptijden

“Het is altijd verrassend om te zien welke ideeën er op tafel komen als je aan de slag gaat met een mood board’. Dit is een heel leuk proces om te begeleiden. Je ziet samen met de klant de schets ontstaan”

casco houtskeletbouw

Een overzichtelijk bouwproces

Bij Groenhart Houtskeletbouw hanteren we een duidelijke aanpak en bieden we volledige transparantie over de kosten. We doorlopen in totaal 8 fases, waarvan de duur afhankelijk is van de omvang van het bouwproject. 

1. Kennismaking
2. Schetsontwerp
3. Voorlopig ontwerp
4. Definitief ontwerp
5. Technisch ontwerp
6. Werkvoorbereiding
7. Uitvoerende fase
8. Oplevering

Tijdens het gehele proces fungeert Groenhart als het centrale aanspreekpunt voor alle betrokken partijen. Zo kunt u volop genieten van een stressvrij bouwproces. Bent u klaar om uw droomvilla te bouwen?

Veel gestelde vragen over uw eigen villa bouwen met houtskelebouw

De bouwtijd is afhankelijk van uw wensen, maar is sneller te realiseren dan een stenen woning vanwege de prefabricage van onderdelen en de weersonafhankelijke montage. Vaak is de woning binnen 5 werkdagen wind- en waterdicht.

Houtskeletbouw is heel veilig. Hoewel hout een brandbaar materiaal is, passen we een lagenconstructie met gipsvezelplaten en isolatiemateriaal toe dat voor een uitstekende brandvertraging zorgt. Uiteindelijk moet iedere woning aan de dezelfde regels voor brandveiligheid voldoen als iedere andere nieuwe woning.

Een houtskeletbouw woning is eenvoudig te isoleren met flexibel materiaal, zoals: steenwol, glaswol, katoen en meer. Een houtskeletbouw woning heeft opgetrokken wanden uit een houten geraamte van balken. De ruimte tussen deze balken wordt opgevuld met isolatiemateriaal.

Ja, een houtskeletbouw woning kan tegen regen.

Luxe villa bouwen met Groenhart

Bij Groenhart Houtskeletbouw begrijpen we dat het bouwen van uw eigen villa een unieke en persoonlijke ervaring is. Daarom bieden we volledige maatwerkoplossingen, zodat uw villa echt uw eigen stempel draagt. Of u nu kiest voor een strak en eigentijds ontwerp of juist voor een klassieke en tijdloze uitstraling, wij zorgen ervoor dat uw droomvilla perfect aansluit bij uw levensstijl en behoeften.

Villabouw in Nederland is onze passie en expertise. Met trots hebben we al vele prachtige projecten mogen realiseren door het hele land. Onze focus ligt niet alleen op het bouwen van een huis, maar op het creëren van een thuis waar u jarenlang van kunt genieten. Laat ons uw partner zijn in het verwezenlijken van uw eigen droomvilla. Neem vandaag nog contact met ons op om uw wensen te bespreken en uw exclusieve villa bouwen avontuur te starten!