Houtskeletbouw woning ontwerpen

WhatsApp Image 2023 04 11 at 13.54.31

Wilt u graag uw eigen houtskeletbouw woning ontwerpen? Wij adviseren en ondersteunen u graag, van concept tot afbouw. Zo creëren we samen uw droomhuis met een hart van hout! 

Wellicht heeft u al ideeën opgedaan en zijn daardoor bepaalde wensen ontstaan. Bijvoorbeeld over hoe de buitenkant er uit moet komen te zien, of welke materialen u wilt gebruiken voor de afbouw. Om al deze ideeën tot één geheel te brengen gaan we gaan graag met u om tafel zitten om uw wensen te bespreken. 

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over een specifieke toepassing? Neem dan contact met ons op, we denken graag met u mee.

Duidelijke afspraken & transparante kosten

Al uw wensen in één ontwerp
Het begint bij een gedegen programma van eisen en een moodboard. We leggen ook samen de duurzaamheidambitie vast.
Aan de hand hiervan doen wij een eerste check met het door u te bepalen budget. Denken we dat het programma van eisen en moodboard overeenkomt met uw budget? Dan garanderen wij ook dat dit zo is en maken wij de tekeningen voor eigen risico. Blijkt dat het toch niet past? Dan nemen wij de kosten van de architect voor onze rekening. Past het wel? Dan gaan we uiteraard met elkaar door.

Inzicht in kosten
Duidelijke vooraf gemaakte afspraken zijn belangrijk. Na het maken van iedere tekening SO-VO-DO (resp. schetsontwerp-voorlopig ontwerp-definitief ontwerp) berekenen wij de bouwkosten opnieuw. Steeds iets gedetailleerder. Zo bent u ervan verzekerd dat de bouwkosten binnen budget blijven en kunt u wel overwogen keuzes maken. 

Bouwaanvraag indienen
Zodra de tekeningen definitief zijn vragen we aan welstand (indien van toepassing) of ze ‘in principe akkoord’ gaan met de tekeningen. Zodra we een akkoord hebben, maken we diverse rapporten en dienen we de bouwaanvraag in. Na het aanvragen van de omgevingsvergunning hebben we rustig de tijd om alle detailkeuzes te maken en, gestructureerd, op de vragenlijst in te vullen. Uiteraard begeleiden wij u hier volledig in en kunt alle te kiezen onderdelen ‘live’ op diverse bouwplaatsen en in showrooms bekijken.

2 onder 1 kap prijzen
Houtskeletbouw-prijzen

“Het is een gebogen ontwerp en dat is eigenlijk al best heel bijzonder, maar in het geval van houtskeletbouw helemaal aangezien een boom recht is.”

wat-is-houtskeletbouw

Uw eigen architect?

Beschikt u al over een architect omdat u hier goede ervaringen mee hebt? Of heeft u al tekeningen laten maken? Dan kunnen wij naadloos samenwerken met uw architect. 

Heeft u nog geen keuze kunnen maken voor een architect? Dan helpen wij u graag! Onze ervaren bouwkundig tekenaars adviseren u graag in het realiseren van uw droomhuis. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Behoefte aan inspiratie? Bekijk dan ons portfolio voor eerdere succesvolle projecten.