Houtskeletbouw schuurwoning

Hoe is de klant bij Groenhart houtskeletbouw terecht gekomen?

Deze opdrachtgevers zijn via het internet bij ons terecht gekomen, de schuurwoning was een tijd lang zeer populair om te bouwen. Dit type woning wordt nu nog steeds regelmatig gebouwd. Juist dit type woning leent zich bij uitstek voor houtskeletbouw.

Was Groenhart houtskeletbouw direct betrokken vanaf het ontwerp of had de klant al een idee op papier staan?

Deze opdrachtgevers hadden al een idee uitgedacht op papier, maar dit ontwerp bleek achteraf budget technisch niet haalbaar. Groenhart houtskeletbouw heeft meegedacht in de mogelijkheden en we zijn samen tot een nieuw ontwerp gekomen waarin eigenlijk alle wensen en eisen zijn verwerkt. Deze opdrachtgevers hebben heel bewust voor het type schuurwoning gekozen, ze wilden veel hout aan het huis. Naast een warme en comfortabele woning waren er geen specifieke wensen om het huis zo duurzaam mogelijk te maken.

“Deze opdrachtgevers hebben heel bewust voor het type schuurwoning gekozen, ze wilden veel hout aan het huis”

Wat maakt deze woning bijzonder?

Het is een echte schuurwoning geworden met veel hout en een warme uitstraling. Het bijzondere aan dit project is dat dit een mooi voorbeeld is waarbij de opdrachtgevers zelf ook veel gedaan hebben. Zij hebben de binnendeur- kozijnen, deuren en het gipswerk zelf gedaan.

Hoeveel tijd heeft de realisatie van deze woning in beslag genomen?

De bouw van de woning heeft 4 maanden geduurd.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van houtskeletbouw voordat u zelf een keuze maakt? Neem dan contact met ons op voor informatie of kijk verder op de website.