Moderne, levensloopbestendige woning

Deze houtskeletbouw woning is in opdracht van Groenhart Houtskeletbouw ontworpen door AHAD Architecten. De woning is levensloopbestendig met aangebouwd kantoor. Er is voor houtskeletbouw gekozen vanwege het duurzame en innovatieve karakter en de energiezuinige aspecten.

Hoe is de opdrachtgever bij Groenhart terecht gekomen?

Voor deze houtskeletbouwwoning heeft de opdrachtgever ons benaderd waarna AHAD het ontwerp heeft gemaakt en Groenhart Houtskeletbouw de woning technisch heeft uitgewerkt.

Verschillende volumes

De woning heeft een ruime plattegrond met een slaapkamer en badkamer op de begane grond. In het aangebouwde “bijgebouw” is het kantoor gesitueerd.
Deze houtskeletbouw woning is afgewerkt met stucwerk, hout en de dakpannen lopen over een deel van de gevel door. De buitenkozijnen zijn van aluminium. Door het toepassen van voldoende PV panelen is de woning energie neutraal en kunnen de elektrische auto’s worden opgeladen.

Duurzame installaties

Door het gebruik van houtskeletbouw is de woning uiteraard al zeer comfortabel maar deze woning is ook voorzien van de modernste installatietechniek, zoals balansventilatie met WTW en een Brine-water warmtepomp waardoor men ook in de zomer comfortabel kan koelen.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van houtskeletbouw voordat u zelf een keuze maakt? Neem dan contact met ons op voor informatie of kijk verder op de website.