Woning met stalen dak

Hoe is de klant bij Groenhart Houtskeletbouw terecht gekomen?

Deze opdrachtgevers zijn via Internet bij ons terecht gekomen. Voor deze opdrachtgevers heeft Groenhart Houtskeletbouw het complete traject verzorgd. Van eerste schets tot en met de bouwkundige oplevering.

Was Groenhart Houtskeletbouw direct betrokken vanaf het ontwerp of had de klant al een idee op papier staan?

Groenhart Houtskeletbouw was direct betrokken bij het ontwerp van deze woning. Voor deze opdrachtgevers was de grootste wens een open indeling van de benedenverdieping en geen wanden in de begane grond. Deze bewoners houden van lekker koken en genieten en vinden het belangrijk om contact te kunnen hebben als hun kinderen aan het spelen zijn of als er visite is terwijl zij staan te koken.

Waarom is er gekozen voor een stalen dak?

Dit heeft onze eigen architect bedacht om esthetische redenen. Onze opdrachtgevers waren direct enthousiast over het ontwerp.

“De asymmetrische vorm van deze woning maakt het een opvallende en bijzondere verschijning. Ook de bewust gekozen open indeling zorgt voor een heel eigen karakter”

Hoe lang heeft de realisatie van deze woning in beslag genomen?

Van schets tot oplevering heeft het traject een jaar in beslag genomen. Groenhart Houtskeletbouw heeft het hele proces uit handen genomen, met uitzondering van het stucwerk en het schilderwerk. Dit hebben de opdrachtgevers zelf gedaan.

Wat maakt deze woning bijzonder?

De asymmetrische vorm van deze woning maakt het een opvallende en bijzondere verschijning. Het stalen dak draagt hier aan bij. Aan de binnenkant zorgt de bewust gekozen open indeling voor een heel eigen karakter. Het absolute voordeel van het zelf bouwen van een woning is de vrijheid die je hebt in het ontwerp en de indeling.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van houtskeletbouw voordat u zelf een keuze maakt? Neem dan contact met ons op voor informatie of kijk verder op de website.