Moderne villa met duurzame installaties

Deze houtskeletbouwwoning hebben wij gebouwd in Rotterdam. Een moderne woning met mooie details en voorzien van duurzame installaties.

Hoe is deze opdrachtgever bij Groenhart terecht gekomen?

De klant heeft ons benaderd nadat hij ons gevonden had via Internet. Het ontwerp is gemaakt door Bongers architecten.

Hadden deze opdrachtgevers al een idee over hun woning?

Het voorlopige ontwerp was klaar voordat ze ons hebben benaderd.

Welke technieken zijn er toegepast?

Deze woning is voorzien van een brine waterwarmtepomp, een warmtepomp met bodembron en een ventilatiesysteem met warmteterugwinning. Zonnepanelen en aluminium kozijnen met tripple glas. Er is samen met de opdrachtgever en architect goed gekeken naar de milieuvriendelijkheid van het geheel, en Groenhart Houtskeletbouw heeft daarbij geadviseerd over bouwfysica en de eigenschappen van diverse (isolatie)materialen. Aan de buitenzijde is de woning onderhoudsarm door het toepassen van zeer hoge kwaliteit aluminium kozijnen van het merk Schüco.

Strakke afwerking

Binnen is de woning strak gestuukt. De vloer is overal bedekt met een gietvloer en ook op de verdieping is de woning voorzien van vloerverwarming. Een mooi detail zijn de entresols op de slaapkamer, hierdoor ontstaan zeer speelse ruimtes. De trap naar boven is voorzien van verlichting. Er is gekozen voor landelijke binnendeuren met magneetsloten en blinde scharnieren, deze zorgen voor een warme uitstraling in deze strak afgewerkte moderne woning.

Kortom, een prachtige houtskeletbouw woning met een zeer hoog wooncomfort. Deze woning hebben wij binnen 5 maanden gerealiseerd.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van houtskeletbouw voordat u zelf een keuze maakt? Neem dan contact met ons op voor informatie of kijk verder op de website.