Groenhart: uw houtskeletbouw aannemer

Lentse_tuinstraat_2

Wilt u uw droomhuis bouwen? Groenhart Houtskeletbouw is de ideale houtbouw aannemer om uw visie tot leven te brengen. Samen creëren we een luxe woning die volledig aan uw wensen voldoet. 

Als ervaren houtskeletbouw aannemer beschikken we over een uitgebreid portfolio met diverse gerealiseerde houtskeletbouw projecten. Of het nu gaat om een levensloopbestendige bungalow of een luxe villa, onze woningen zijn altijd unieke creaties. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw eigen luxe woning?

Woningen met een hart van hout

Bij Groenhart staat houtskeletbouw centraal in het hart van uw woning. Onze unieke woningen worden gerealiseerd met behulp van deze milieuvriendelijke techniek, waarbij de volledige constructie van uw duurzame woning uit een houten skelet bestaat.

De natuurlijke schoonheid van houten stijlen, balken en liggers wordt naadloos geïntegreerd met strakke, moderne elementen zoals taatsdeuren. Dit resulteert in een woning die zowel milieuvriendelijk als esthetisch aantrekkelijk is.

Realiseer uw droomwoning met uw houtskeletbouw aannemer: Groenhart Houtskeletbouw

Waar comfort en kwaliteit samenkomen voor uw ideale thuis.

Maak kennis met Groenhart, uw houtskeletbouw aannemer

Wilt u uw eigen luxe villa, bungalow of schuurwoning laten bouwen? Bij Groenhart vindt u alles onder één dak; van het initiële ontwerp totdat u de sleutel in handen heeft. Of u nu nog aan het oriënteren bent of al precies weet wat uw woonwensen zijn, wij denken vanaf het eerste tot het laatste moment met u mee. Zo bouwen we woningen die garant staan voor ultiem woongenot en tegelijkertijd duurzaam zijn. 

Gedurende het hele proces fungeert Groenhart als het centrale aanspreekpunt voor alle betrokken partijen. Zo kunt u volop genieten van een stressvrij bouwproces en na de oplevering van uw luxe woning.

Voordelen van een houtskeletbouw huis bouwen

Houtskeletbouw staat bekend om zijn duurzaamheid, doordat het gebruik maakt van hout, een hernieuwbare bron. Deze bouw methode biedt daarnaast voordelen zoals een licht gewicht, flexibiliteit en snelle bouwtijd in vergelijking met andere methoden. De voordelen op een rij:  

  • Energie-efficiënt wonen door effectieve isolatie 
  • Milieuvriendelijk bouwen met hout: u draagt bij aan CO2-vastlegging in plaats van CO2-uitstoot
  • Snellere bouwtijd: sneller wonen in uw droomwoning 
  • Warm in de winter, koel in de zomer
  • Flexibel in ontwerp: realiseer uw droomwoning 
  • Bouwen met hernieuwbare en duurzame materialen 
 
Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van houtskeletbouw voor uw droomvilla?
aannemer houtskeletbouw

verwezenlijk uw visie

een greep uit onze projecten: van bungalow tot boerderijwoning

IMG_7347-v3__ScaleWidthWzgwMF0
Levensloopbestendige bungalow 
Een unieke, duurzame bungalow met een strakke afwerking, zowel binnen als buiten. Wilt u ook een duurzame bungalow laten bouwen?
Houtskeletbouw-prijzen
Unieke woning van hout
Wat deze woning uniek maakt, is dat hij volledig is betimmerd met lariks, een van de hardste Europese naaldhoutsoorten. Een houten woning, van binnen tot buiten.
Wenum_2__ScaleWidthWzgwMF0 - kopie
Luxe boerderijwoning
Deze boerderijwoning is gebouwd met natuurlijke materialen. Het resultaat? Een woning met de charme van traditionele bouwstijl, maar tegelijkertijd duurzaam is.

“Het is altijd verrassend om te zien welke ideeën er op tafel komen als je aan de slag gaat met een mood board’. Dit is een heel leuk proces om te begeleiden. Je ziet samen met de klant de schets ontstaan”

Passief bouwen

Een overzichtelijk bouwproces

Bij Groenhart Houtskeletbouw hanteren we een duidelijke aanpak en bieden we volledige transparantie over de kosten. We doorlopen in totaal 8 fases, van kennismaking tot oplevering. Tijdens deze fases ontwerpen we uw droomhuis, verzorgen we de werkvoorbereiding en starten we de uitvoeringsfase. De duur van elke fase is afhankelijk van de omvang van het project. 

Gedurende het hele proces fungeert Groenhart als centraal aanspreekpunt voor alle betrokken partijen. Zo kunt u volop genieten van een stressvrij bouwproces. Bent u klaar voor om uw duurzame woning te bouwen?

Veel gestelde vragen: houtskeletbouw aannemer

De bouwtijd is afhankelijk van uw wensen, maar is sneller te realiseren dan een stenen woning vanwege de prefabricage van onderdelen en de weersonafhankelijke montage. Vaak is de woning binnen 5 werkdagen wind- en waterdicht.

Houtskeletbouw is heel veilig. Hoewel hout een brandbaar materiaal is, passen we een lagenconstructie met gipsvezelplaten en isolatiemateriaal toe dat voor een uitstekende brandvertraging zorgt. Uiteindelijk moet iedere woning aan de dezelfde regels voor brandveiligheid voldoen als iedere andere nieuwe woning.

Een houtskeletbouw woning is eenvoudig te isoleren met flexibel materiaal, zoals: steenwol, glaswol, katoen en meer. Een houtskeletbouw woning heeft opgetrokken wanden uit een houten geraamte van balken. De ruimte tussen deze balken wordt opgevuld met isolatiemateriaal.

Ja, een houtskeletbouw woning kan tegen regen.

Realiseer uw droomwoning met een houtbouw aannemer

Onze expertise als houtbouw aannemer zorgt ervoor dat uw woning niet alleen energiezuinig, maar ook milieuvriendelijk is. Als houten huizen bouwer, werken wij met hoogwaardige, natuurlijke materialen en garanderen vakmanschap in elke fase van het bouwproces. 

Als houtskeletbouw aannemer bieden wij maatwerkoplossingen die perfect aansluiten bij uw wensen. Ontdek de voordelen van bouwen met een houtbouw aannemer die uw dromen kan verwezenlijken. Groenhart Houtskeletbouw aannemer staat voor kwaliteit, duurzaamheid en esthetiek. Neem contact met ons op om te bespreken hoe wij, als houten huizen bouwers, u kunnen helpen uw  droomwoning te realiseren.