Gedetailleerde woning met hout en stucwerk

Deze houtskeletbouwwoning is gebouwd op een prachtig plekje in Rijswijk aan het water. Dit is een nieuwbouw wijk met veel verschillende typen woningen. Het uitzicht op het water maakt deze woning extra bijzonder.

Hoe is deze opdrachtgever bij Groenhart terecht gekomen?

Deze opdrachtgever heeft ons bedrijf gevonden via Google. Ze hebben onze website bekeken en toen contact opgenomen.

Mooie details

Deze houtskeletbouwwoning is voorzien van mooie details aan de buitenkant. Hier is gekozen voor hout en stucwerk wat zorgt voor een frisse aanblik. De kozijnen zijn wat meer naar buiten gebracht wat zorgt voor een ruimtelijk aanzicht.

Hadden deze opdrachtgevers al een idee over hun woning?

Groenhart heeft de details gemaakt en het ontwerp van de woning is door een architect gemaakt.

Welke technieken zijn er toegepast?

Deze houtskeletbouwwoning is voorzien van zonnepanelen en balans ventilatie met warmte terugwinning. Op de verdieping zijn slaapkamers die ook gebruikt worden als studeerkamer. Daarom is er besloten om deze kamers niet te voorzien van vloerverwarming, maar is er gekozen voor lage temperatuur convectoren. Het voordeel van convectoren is dat de verwarming van de kamer sneller gaat. Vloerverwarming heeft een langere opwarmtijd.

Wat maakt deze woning bijzonder?

Deze houtskeletbouwwoning heeft een hele efficiƫnte indeling en het is een erg ruime woning met 3 bouwlagen. Deze opdrachtgevers hebben een groot gezin, daarom was er behoefte aan veel ruimte en een efficiƫnte indeling.

Hoe lang heeft de realisatie van deze ruime woning in beslag genomen?

Het bouwproces van deze woning heeft in totaal 3 maanden in beslag genomen.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van houtskeletbouw voordat u zelf een keuze maakt? Neem dan contact met ons op voor informatie of kijk verder op de website.