Moderne woning met strakke afwerking

Hoe is de opdrachtgever bij Groenhart Houtskeletbouw terecht gekomen?

Deze opdrachtgevers zijn via hun architect bij ons terecht gekomen. Voor deze opdrachtgevers heeft Groenhart Houtskeletbouw een bouwteam traject verzorgt. De architect heeft het ontwerp gemaakt en Groenhart heeft de engineering gedaan.

Was Groenhart Houtskeletbouw direct betrokken vanaf het ontwerp of hadden de opdrachtgevers al een idee op papier staan?

De opdrachtgevers hadden het ontwerp al vastgesteld. De opdrachtgevers wilde graag een mooie open vide met daarin houten hoofdconstructie onderdelen in het zicht. De woning is ruim opgezet met drie volledige bouwlagen. Vanaf de bovenste verdieping heeft men een prachtig uitzicht over de bollenvelden.

Waarom is er gekozen om geen overstekken toe te passen?

De opdrachtgevers wilde een strakke uitstraling met niet te veel materialen aan de gevel. De opdrachtgevers zijn zeer tevreden over het eindresultaat.

Hoe lang heeft de realisatie van deze woning in beslag genomen?

Van engineering tot oplevering heeft het proces circa 9 maanden in beslag genomen. Alleen het stucwerk, schilderwerk en de keuken hebben de opdrachtgevers zelf gedaan.

Wat maakt deze woning bijzonder?

Met name de strakke lijnen en de prachtige vide maken deze woning bijzonder. Ook is er een duurzame installatie toegepast lang voordat dit verplicht werd.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van houtskeletbouw voordat u zelf een keuze maakt? Neem dan contact met ons op voor informatie of kijk verder op de website.