Houtskeletbouw met gerende kap

Een plaatje van een woning is het geworden, deze houtskeletbouwwoning met gerende kap in Rijswijk. De opdrachtgevers van deze houtskeletbouwwoning hebben heel bewust gekozen voor deze bouwmethode. Hun grootste wens was het realiseren van een comfortabele leefomgeving. De bouwtijd van deze woning was 6 maanden.

Hoe is de klant bij Groenhart Houtskeletbouw terecht gekomen?

De opdrachtgever van deze fraaie vrijstaande woning met gerende kap is via mond tot mond reclame bij Groenhart terecht gekomen. Voor ons is dat nog steeds de beste reclame en een groot compliment van tevreden klanten.

Is er bewust gekozen voor houtskeletbouw?

Deze opdrachtgevers hebben heel bewust gekozen voor een houtskeletbouwwoning omdat ze in een comfortabel huis willen leven. Een houtskeletbouwwoning blinkt uit in een aangenaam- en comfortabel leefklimaat.

Was Groenhart Houtskeletbouw direct betrokken vanaf het ontwerp?

De opdrachtgevers hadden al een voorlopig ontwerp op papier staan. Deze hebben we samen verder uitgewerkt.

“Een houtskeletbouwwoning blinkt uit in een aangenaam- en comfortabel leefklimaat”

Hoe lang heeft de realisatie van deze woning in beslag genomen?

Ook deze woning heeft weer de snelle bouwtijd bewezen van houtskeletbouw. We hebben deze woning binnen 6 maanden gerealiseerd.

Wat maakt deze woning bijzonder?

Dit huis heeft een hele eigen stijl. De buitenkant is strak afgewerkt en de rieten kap zorgt voor een warme uitstraling.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van houtskeletbouw voordat u zelf een keuze maakt? Neem dan contact met ons op voor informatie of kijk verder op de website.