Bungalow in de duinen

Deze houtskeletbouw bungalow is gebouwd op een mooie plek dichtbij de duinen. De woning is ontworpen door Broos De Bruijn Architecten. De bungalow is levensloopbestendig met voldoende ruimte voor gasten. Er is voor houtskeletbouw gekozen vanwege het duurzame karakter en de prettige akoestiek.

Hoe is de opdrachtgever bij Groenhart terecht gekomen?

Voor deze houtskeletbouwwoning heeft de opdrachtgever ons benaderd in de VO (voorlopig ontwerp) fase. Vervolgens is de woning in het bouwteam verder uitgewerkt.

Eenvoud

Deze houtskeletbouw bungalow is afgewerkt met stucwerk en hout. De buitenkozijnen zijn van aluminium en de hemelwaterafvoeren zijn in de wand verwerkt. Door het gebruik van maar drie verschillende materialen oogt de woning rustig en komt de belijning extra sterk naar voren. Het (deels) overdekte terras is van beton.

Duurzame installaties

Door het gebruik van houtskeletbouw is de woning uiteraard al zeer comfortabel maar deze woning is ook voorzien van de modernste installatietechniek, zoals balansventilatie met WTW en een Brine-water warmtepomp waardoor men ook in de zomer comfortabel kan koelen. Ook is in het ontwerp al rekening gehouden met de seizoenen.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van houtskeletbouw voordat u zelf een keuze maakt? Neem dan contact met ons op voor informatie of kijk verder op de website.