Nieuw bij Groenhart Houtskeletbouw: een digitale rondleiding door uw droomwoning

Sinds april is het team van Groenhart Houtskeletbouw versterkt met Benno. Wij zijn erg blij met de komst van Benno, want hij gaat voor onze opdrachtgevers hun wensen omzetten in prachtige digitale 3D beelden. De opdrachtgevers geven hun wensen door, zoals het type woning dat ze mooi vinden, en bijvoorbeeld de grootte van de woonkamer en keuken. Het aantal slaapkamers en andere specifieke wensen zoals een vide of balkon. Benno tovert deze wensen om in een mogelijk ontwerp van het toekomstige droomhuis van de opdrachtgevers. Het is zelfs mogelijk om deze al behoorlijk gedetailleerd uit te werken, zodat de opdrachtgevers echt een goed beeld krijgen. Door de 360 graden optie, is het ook mogelijk om een digitale wandeling te maken om- en door de woning.

Wil je bij blijven dan moet je innoveren

Om woningen heel gedetailleerd te kunnen uitwerken is niet alleen prettig voor opdrachtgevers, het zorgt er ook voor dat we in de ontwerpfase al eventuele fouten op tijd signaleren. Het komt heel regelmatig voor dat een uitwerking op papier in de praktijk toch net iets anders werkt. Door de hele woning eerst helemaal in de computer te bouwen wordt op tijd zichtbaar waar eventuele knelpunten kunnen ontstaan. Het is zowel voor de opdrachtgevers als voor Groenhart Houtskeletbouw, als uitvoerende partij, fijn als zoveel mogelijk fouten kunnen worden voorkomen. Deze manier van werken is niet nieuw in de bouwwereld, het wordt steeds vaker toegepast. Als modern bouwbedrijf omarmen wij vernieuwende manieren van werken, vooral als we hierdoor ons proces kunnen verbeteren en efficiënter kunnen maken. Ook dat draagt bij aan het duurzaam kunnen bouwen van mooie houtskeletbouwwoningen.

Wilt u een ontwerp van uw toekomstige droomhuis? Neem vrijblijvend contact met ons op om te spreken over de mogelijkheden.