Maatregelen tegen verspreiding Coronavirus

Naar aanleiding van de nieuwe maatregelen tegen verspreiding van het Coronavirus in Nederland, wil ik u graag informeren over hoe wij hiermee omgaan. Ook in deze onzekere tijden kunt u op de service en kwaliteit van Groenhart Houtskeletbouw B.V. rekenen.

In het kader van onze maatschappelijke verantwoordelijkheid dragen we uiteraard bij om verdere verspreiding van het virus zoveel mogelijk te beperken. Tegelijkertijd is het belangrijk dat wij kunnen voldoen aan onze afspraken. Ons bedrijf blijft daarom op de gebruikelijke manier opereren maar wij houden rekening met langere levertijden van materialen en onderdelen.

Wij proberen creatief te zijn in het onderhouden van contact met onze opdrachtgevers, bijvoorbeeld via telefoon of Skype. Ook blijft het mogelijk ons persoonlijk te ontmoeten, onder de voorwaarde dat wij ons allen houden aan de richtlijnen van de Rijksoverheid.

Wij blijven op de reguliere tijden bereikbaar info@groenhartbouw.nl, 0316-820 213.

Wij vragen onze opdrachtgevers voor begrip en wij vragen hen tevens het bezoek aan de bouwplaats en daarmee het contact met onze medewerkers tot een minimum te beperken.

Als u vragen over het bovenstaande hebt, neemt u dan contact op met ons. Wij blijven u als bouwbedrijf ook in deze onzekere tijden graag van dienst.

Met vriendelijke groet,

Alexander de Jong,
Directeur Groenhart Houtskeletbouw B.V.