Houtskeletbouw bedrijfspanden: een voorbeeld voor duurzaam ondernemen

Heeft u plannen om een nieuw bedrijfs- of kantoorpand te gaan bouwen in de toekomst, of misschien wel op korte termijn? Wel eens aan houtskeletbouw gedacht? Het bouwen van een nieuw bedrijfspand in houtskeletbouw heeft diverse voordelen t.o.v. het kiezen van een traditionele bouwmethode.

Ciculaire grondstoffen
Niet alleen de bouwtijd is aanzienlijk sneller u draagt ook direct bij aan een duurzamere leefomgeving. Een bedrijfspand van hout past volledig in het plaatje van het gebruik van circulaire grondstoffen. Hout is een natuurproduct en het restmateriaal kan altijd hergebruikt worden. Houtskeletbouw wordt nog onvoldoende toegepast in het realiseren van kantoorgebouwen, als u echt een voorbeeld wilt zijn op het gebied van duurzaam ondernemen dan moet u zeker kiezen voor houtskeletbouw. U hoeft niet bang te zijn beperkt te worden in de constructie en vormgeving, bij Groenhart houden we wel van een uitdaging.

Prettig werkklimaat
Het is niet alleen belangrijk om bij te dragen aan een duurzame leefomgeving, ook het creëren van een prettig werkklimaat past bij duurzaam ondernemen en goed werkgeverschap. Uw medewerkers zullen een nog prettiger werkklimaat ervaren door de gezonde eigenschappen van hout, het comfort van houtskeletbouw gebouwen is namelijk erg hoog. Als u ervoor kiest om houten details naar voren te laten komen in de kantoren creëert u direct een warm en huiselijk gevoel. Een prettige en comfortabele werkomgeving zorgt voor tevreden en productieve medewerkers.